Ik wil alleen maar Shabbies!

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Shabbies is een van mijn favoriete merken! Daarom wordt ik echt laaien enthousiast als ik een nieuwe Shabbies sale tegenkom. Mijn man denkt dat ik al genoeg Shabbies schoenen heb, maar wat mij betreft bestaat dat niet. ‘Teveel schoenen’ bestaat niet in mijn woordenboek.

Waarom ik zoveel Shabbies nodig heb

Ik heb graag 3 of 4 paar schoenen van hetzelfde soort. En dan per merk. Wat het unieke is van Shabbies, is dat ze zo veelzijdig zijn. Ze hebben enorm veel verschillende soorten schoenen. Van lange functionele kuitlaarzen, tot casual veterschoenen die onder elke outfit passen en zelfs tot comfortabele korte laarzen. En als ik dan een belangrijke meeting of vergadering heb, trek ik een trendy cognac enkellaarsje aan. Shabbies staat dus altijd voor me klaar, en daarom neem ik ze graag in huis.

Alleen maar oude modellen

Sommige vriendinnen van me denken dat sales alleen zijn voor oude modellen van schoenen, of beschadigde schoenen. Dat zijn dan ook meteen de enige vrouwen die ik ken die dat ooit gezegd hebben. Wie niet gek is op een sale, is ook niet gek op een gevulde portemonnee! Ik koop graag schoenen, maar bespaar ook graag geld en tijd. Daarom is een online sale van Shabbies voor mij perfect. Ik betaal niet teveel, hoef niet de stad in, en houdt nog geld over ook voor iets anders. Een leuke outfit bijvoorbeeld voor bij mijn nieuwe Shabbies. Had ik al gemeld dat Shabbies echt in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn? Zo heb ik ondertussen wel voor elke mogelijke outfit een paar Shabbies schoenen staan. Het komt steeds minder vaak voor dat ik een ander merk schoenen kies ‘s ochtends.