Ga nu al op zoek naar carnavalskleding 2017!

Nadat ik in mijn vorige post met de deur in huis ben gevallen, zal ik nu met het paard in de gang gaan staan. Carnaval 2017 komt namelijk steeds dichter bij en ik heb zin in me te verkleden!! Carnaval is nog geen jaar aan me voorbij gegaan, en ook dit jaar zal dat niet gebeuren. Daarom ga ik nu al op zoek naar Carnavalskleding 2017! Beter te vroeg dan te laat, hè…

Carnavalskleding kopen

Ik vind het ongelofelijk leuk om me te verkleden als iemand anders en dan helemaal in karakter rond te lopen. Daarom verkleed ik me het liefst elke dag van Carnaval als iets anders. Vorig jaar ging ik nog verkleed in een cowboypak en de dag er na in een indianen kostuum. Want met carnaval kan dat gewoon! Wat wel belangrijk is als je je zo vaak wilt verkleden is dat je goedkope carnavalskleding aanschaft. Dit is, naast dat ik het super leuk vind, een van de redenen dat ik al vroeg begin met zoeken naar carnavalskleding.

Vroeg beginnen

Ik zou graag ook aan jullie adviseren om dit jaar vroeg te beginnen met zoeken naar Carnavalskleding 2017. Een ander voordeel van dit te doen is dat de voorraad van winkels nog niet op is. Je hebt hierbij twee keuzes, een online winkel of een echte winkel. De afgelopen jaren vind ik online winkels een stuk fijner. Dan kan je de tijd nemen en je kan er alles vinden wat je zoekt. Natuurlijk zijn echte carnavalswinkels het leukst om heen te gaan. Maar vaak is daar toch niet zo’n groot assortiment of zijn de leukste dingen heel snel op.

Ook met Halloween

Het is nu 3 oktober, dat betekend dat Halloween er ook bijna aan komt. Alhoewel in Nederland niet zo veel Halloween gevierd wordt, probeer in toch wel naar één of twee Halloween feestjes te gaan ieder jaar. In plaats van grappig, verkleed je je dan juist griezelig! Wat ik geweldig vind is dat je tegenwoordig echt hele enge kunt kopen online. Zo kun je enge lenzen kopen of kostuums die net écht lijken.