100% hardcore kleding

Als echte gabber draag je je hardcore kleding natuurlijk met ontzettend veel trots. En je breidt je collectie ook graag verder uit. Zo kun je bij elk evenement lekker variƫren met je kleding en accessoires. Hardcore kleding kopen doe je natuurlijk online bij 100% hardcore, want hier kun je kiezen uit een aparte shop voor dames en heren. Ook heb je in deze online winkel een zee aan keuzemogelijkheden voor zowel kleding als overige artikelen en accessoires.

Hardcore dameskleding kopen
Je houdt van hardcore hotpants, leggings en armbandjes. Je shopt graag online aangezien je je maat toch wel weet. Dan valt er in de damesshop genoeg te snuffelen naar hardcore artikelen. Je selecteert gemakkelijk op soort kledingstuk dat je zoekt of kijkt bij alle accessoires die er zijn. Je ziet meteen wat je wel al hebt of wat je graag nog aan je verlanglijstje toevoegt om te bestellen. En de kleur roze springt er mooi tussen uit.

Herenafdeling hardcore kleding
Ook voor de mannen is er een aparte afdeling met kleding en accessoires. Hier zie je de kleur blauw vaker terug komen in combinatie met zwart, in plaats van de kleur roze die je bij de dames meer ziet. Bij de zwart-wit kleding springen de witte letters er strak uit. En bij het ene kledingstuk zijn de details wat genuanceerder, terwijl je met het andere kledingstuk echt een statement maakt. Hiervan gaat jouw hardcore hartje weer iets sneller kloppen.

Bereikbaarheid klantenservice 100% hardcore
Als je nog ergens vragen over hebt kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Het is erg prettig dat je direct iemand aan de telefoon kunt krijgen in plaats van dat je alleen maar een e-mail kunt sturen waarbij je lang op een reactie moet wachten. Bel je liever niet? Dan krijg je ook de mogelijkheid om gewoon een e-mail te versturen.